• facebook
  • instagram
  • mail

RECOVERY TRETMAN

   Recovery tretman, osmišljen u cilju oporavka rekretativaca ili sportista posle izlaganja velikim fizičkim naporima. Ovaj paket tretman za cilj ima da pospeši cirkulaciju, osećaj umora, teške noge i eventualan bol reši kombinacijom toplo-hladno.
Početak tretmana se započinje u buretu sa ledom i vrućim tušem. Naizmenično se izaziva vozodilataciju i vazokonstrikciju krvnih sudova što kao rezultat ima ubrzan krvotok i sposobnost istog da odnese štetne hemijske elemente koji izazivaju osećaj upale, teške noge i bola.
U sklopu tretmana kao drugu polaznu tačku koristimo mišićni stimulator Compex, gde kao program biramo opciju poboljšanja limfne drenaže i cirkuacije, prevencija grčeva ili mišićna relax masaža.
Kao završetak ovog paketa, jedan od najboljih svetskih masažera u tretmanu mišića i procesu oporavka Theragun, nam daje kompletno zaokruživanje recovery tretmana u vidu svog netoksičnog ublažavanja bola, svojom vibromasažnom reakcijom pomaže kod upale mišića, poboljšava cirkulaciju, razlaže štetne produkte metabolizma, poboljšava mišićnu koordinaciju i pokretljivost u cilju sprečavanja povreda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *